Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Presentatie van mijj website Presentatie Rolstoelbiljart Zeeuws Vlaanderen - Zeland Nieuwsbrief deel 1 Niewsbrief deel 2 Nieuwsbrief deel 3 Mooiste momenten 1 Mooiste momenten 2 Mooiste momenten 3 Foto van de maand BILHART Zeeuw van de dag Open NK''S rolstoelbiljart 2017 agenda  Club'S en sponsoring Entertement biljartdemonstratie CHARLY CHAPLIN Entertement biljartdemonstatie 3 contact en links Mijn gastenboek Palmares en mededelingen zonder rolstoel 

Rolstoelbiljart Zeeuws Vlaanderen - Zeland

Onze motivatie om het rolstoelbiljarten te promoten zowel in Nederland Belgie en veder in de wereld.Er gaan meer rolstoel evementen op de kalender komen, waar iedereen die kennis kan maken met het rolstoelbiljart .Ook promoties in het buitenland, revalidatiescentums, en in biljartsvereniging staan in de toekomst op onze agenda.Het bestuur gaat zich ook verplaatsen bij somige biljartevenementen om ons te laten zien , en om meer kennis te maken met het rolstoelbiljart.

Rolstoelbiljart Zeeuws Vlaanderen - Zeeland

Rudy Rousseau: VoorzitterRené Ketels: SecretarisJean Mailleur: PenningmesterRomain van Hoecke: Bestuurslid evenement, organisatie.

Samenstelling Bestuur Rolstoelbiljart Zeeuws Vlaanderen – Zeeland.

Onze organisatie is een geschikte vrijetijdsbesteding voor mensen, man of vrouw, met of zonder beperkingen die in een rolstoel zitten of slecht ter been zijn, en een sportieve activiteit met of zonder wedstrijdelementen willen uitoefenen, maar het is vooral ook een gezellige bezigheid.Met dit doel willen we de mensen met een beperking uit hun isolement proberen te halen. Twee of meer dagdelen per maand s’ middags of avond: kennis maken met de biljartsport voor beginners en voor iedereen. Competities spelen volgens je moyenne, Biljart figuren spelen ,Kerstoernooi en Paastoernooi,vriendschappelijke wedstrijden, biljart Clinic. Vanaf 1 mei 2017 is onze vereniging rolstoelbiljart Zeeuws Vlaanderen - Zeeland officieel lid van de KNBB, en van het district Delta Zuid West. Als lid kunnen we deelnemen aan diverse competities, we kunnen biljartevenementen organiseren en samenwerken met de KNBB en het District Delta Zuid West.